Rågeregulering 2021

Ja det er måske ikke lige det du går og tænker på nu, men når næste medlemsblad kommer, er vi faktisk kommet temmelig tæt på, og der skulle jo gerne være styr på holdet inden Klavs Godiksen afholder hans informationsmøde.

Al tilmelding til reguleringen af råger fremadrettet skal ske på mail til a.o.j@live.dk. Dette bla. for at lette tilbagemeldingen til dig, når der er styr på hvornår reguleringen starter.

Vi antager det vil komme til at foregå som det plejer, altså 2 medlemmer fra de forskellige foreninger hver dag der reguleres.

Man er velkommen til at søge om at deltage flere gange, men jeg vil efter bedste evne prøve at få så mange forskellige af sted som muligt. Vi skal selvfølgelig gøre hvad vi kan for at udfylde de pladser vi får tildelt, hvorfor nogle med god tid måske nok vil komme til at figurere flere gange i skemaet.

Det jeg gerne vil have oplyst ved tilmeldingen er følgende:

Navn – tlf – evt foretrukne dage eller specifik hvilke datoer man kan.

Pbv. Brian Lichon