Øland

Gåsejagt v. øland

Aalborg og Omegns Jagtforening har lejet et unikt område til gåsejagt og andre trækfugle ved Øland (nord for ulvedybet og syd for Arentsminde). Stykket er på 340 Ha og oprettes som et nyt konsortie til gåsejagt.

Konsortiet består af 20 anparter af 2500 kr. pr stk. Jagten afvikles både som fællesjagt og individuelle jagter. For at sikre den nødvendige ro på området vil der som udgangpunkt ikke drives jagt på hverdage (dog undtaget i perioden mellem Jul og Nytår samt sidste uge i Januar). Der oprettes en Facebook gruppe hvor alle de der har mulighed kan tage på jagt sammen. Er vi mere en 10 på en fællesjagt vil vi ligge i flere formationer.

Afvikling af jagten. Det påtænkes, at vi driver jagten i større eller mindre grupper afhængig af hvem der ønsker at deltage. På denne måde kan man deltage i gåsejagt fra skjul uden på forhånd at investere i det store udstyr. Gåsejagt fra skjul kræver en del ingredienser; skjul, lokkegæs og gåsekald. Som ny gåsejæger kan du komme med og lære teknikken samt låne udstyr i starten. Man kan selvfølgelig også selv tage afsted i weekenderne og forsøge at få gæssene ned.

Der søges regulering på bramgæs.

Der ud over vil der være en fællesjagt (dog ingen råvildt) i efteråret.

Der er 3 gæstepladser par anpart. Ligeledes kræver det medlemskab af Aalborg og Omegns Jagtforening.

Hvis dette lyder som en interessant mulighed kan du tilmelde dig jagten ved at kontakte Benny Vejlgaard:

Mail: benny@vejlgaard.org

Venteliste

1. Casper Henriksen

2. Christian Langgard

3. Heine Jensen

4. Niels Lynggaard