Nyjæger på kytterne 2022

Vi kan i foreningen godt lide traditioner, og fortsætter derfor med at foreningen afholder en
rundvisning med efterfølgende aftentræk på vores areal på Kytterne.

Denne tradition skal der selvfølgelig ikke laves om på. Så derfor har jeg fundet artiklen frem fra sidste år, og lige rettet datoer i den.

I år bliver det lørdag den 24. september. Vi mødes på p-pladsen for enden af Kytternevej kl. 16.30.

Her vil jeg kort fortælle om Kytterne, og det at drive jagt på Kytterne. Det er et areal som i rigtig mange år har været et fortrinligt sted til andejagt, og som rigtig mange medlemmer gennem årene har benyttet sig af.

De senere år, i takt med stigningen i antallet af gæs, er arealet også blevet et ganske fornuftigt areal når det gælder gåsetræk. Et spændende og til tider også udbytterigt jagtareal til yderst fornuftige penge.

I sidste sæson var prisen for et jagtkort til arealet kr. 250, for hvilke man kan komme og gå lige så meget man har lyst til. Billigere jagt tror jeg man skal lede længe efter, og finder man det, er der nok intet vildt.

Men som sagt er turen fortrinsvis for medlemmer som endnu ikke har været på Kytterne. Øvrige medlemmer kan deltage i det omfang der er plads, og skulle der stadig være ledige pladser, skal interesserede som endnu ikke er medlem af vores forening også være meget velkomne.

Efter en snak og en rundvisning, der har til formål, at vise jer de opstillede skjul, men ikke mindst at vise jer hvor det er fornuftigt at bevæge sig rundt, og hvor man bestemt ikke skal gå hen en mørk efterårsmorgen, når vi atter tilbage til P-pladsen hvor der vil være lidt forfriskende til halsen, mens vi lige tager en snak om hvad der måtte vise sig af spørgsmål. Efterfølgende vil vi trække lod om rækkefølgen til at vælge skjul til aftenens trækjagt.

Medbring jagtgevær, gyldigt jagttegn, fornuftig påklædning, minimum skridtstøvler og gerne kikkert. Skulle du have hund, er den selvfølgelig også meget velkommen.

1½ time efter solnedgang, pakkes der sammen, og vi mødes atter på P-pladsen for lige at
opsummere aftenens oplevelser, og evt. beundre den flotte vildtparade i billygternes skær.

Tilmelding til undertegnede på mail til a-o-j@live.dk , i undtagelsestilfælde på tlf. 40477418, hvortil
også spørgsmål kan stilles. Sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 18. sep.

Denne dag vil Kytterne være lukket for foreningens øvrige medlemmer fra kl. 12.00 og resten af dagen.

Udgivet i Aktiviteter, Nyheder.