Juniorjæger-jagt


Kære Juniorjægere i Aalborg og omegns Jagtforening,

Hvis du er 5 år eller ældre, vil vi gerne invitere dig og dine forældre til Juniorjægerjagten.

Dato: Lørdag den 6. januar 2024.

Jagten vil være tilpasset juniorjægernes behov og vil foregå som en hagljagt. Det vigtigste for dagen er, at juniorjægerne har en fantastisk dag med mange spændende naturoplevelser.

Dagen starter kl. 10.00 med formiddagskaffe til de medbragte forældre og saftevand til juniorjægerne. Sammen med kaffen vil der være en grundig gennemgang af jagten, herunder hvilke vildtarter der må skydes, hvordan såterne skal drives, og ikke mindst vigtigheden af sikkerhed under jagten.

Efter gennemgangen går vi i gang med de første såter. Der vil være tid til frokost, hvor vi samles i laden og nyder vores medbragte madpakker, samtidig med at vi deler jagtoplevelser.

Efter frokosten fortsætter vi med den sidste såt, hvorefter vi samles ved laden til en “Parade,” hvor vi evaluerer dagens jagt, deler gode og mindre gode oplevelser og eventuelt viser vores nedlagte bytte frem.

Dagen afsluttes med pandekager og skumfiduser over bålet.

Jagten finder sted på Bakkevej 18, 9740 Jerslev, og vi mødes kl. 10:00.

Tilmelding til jagten skal ske via mail til michaelskoett@a-o-j.dk senest onsdag den 3. januar 2024. Det er vigtigt, at både du og dine forældre tilmelder jer, så vi kan sørge for nok kaffe til alle. Hvis dine forældre har gevær og/eller hund med, må I gerne informere om det i tilmeldingen.

Vi glæder os til at se mange af jer til en hyggelig dag fyldt med gode oplevelser.

Med jægerhilsen,

Juniorjægerudvalget Aalborg og omegns Jagtforening

Udgivet i Aktiviteter, Juniorjægerne, Nyheder.